Pensioenoverzicht (UPO) en weergave www.mijnpensioenoverzicht.nl 
De pensioenadministratie van BPFWB is nog niet volledig voor de jaren 2019 en 2020. Als gevolg daarvan is er nog geen pensioenoverzicht per 1 januari 2020 verzonden en is de informatie op www.mijnpensioenoverzicht.nl nog niet actueel. Bij de overgang naar de nieuwe pensioenuitvoerder Visma Idella zijn we de onvolledigheden aan het wegwerken. Wij hopen de administratie zo spoedig mogelijk volledig bijgewerkt te hebben. 

Communicatie
Als gevolg van de onvolledige administratie voor de jaren 2019 en 2020 kan het zijn dat je communicatie hebt gemist die je normaal gesproken wel van ons gewend bent. Wij zijn voornemens je in de tweede helft  van 2021 de gewenste communicatie te sturen. Dit zal onder andere een pensioenoverzicht zijn waarin de pensioenadministratie over de afgelopen jaren is verwerkt en je pensioen voor 2021 correct wordt getoond.  

Het kan ook zo zijn dat je pensioen op www.mijnpensioenoverzicht.nl nog een verouderde weergave van je pensioen toont. Wij zijn hard bezig de cijfers te updaten. Wij zullen je berichten wanneer je pensioen is geüpdatet.  

Belangrijke wijziging of gebeurtenis t.a.v. pensioen
Indien er een belangrijke wijziging of gebeurtenis heeft plaatsgevonden die invloed kan hebben op je pensioen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen met je nagaan of en hoe dit in de pensioenadministratie is meegenomen. 

Heeft u vragen over actuele ontwikkelingen of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op

Naar contact